Despre noi

Firma WATER EASY RELEASE SRL are Cod CAEN 3700, Colectarea si epurarea apelor uzate.

Am înființat compania în 2017 și am obținut fonduri europene Startup Nation pentru echipamente de desfundat canalizări. Anul acesta, ne-am extins și mai mult, achiziționând mașini de vidanjat și desfășurând diverse lucrări. Folosind fondurile, am cumpărat echipamente pentru desfundarea canalizării cu diametre variate. Acestea includ o cameră de videoinspectie și o dubă Renault.

În acest an am făcut o extindere minoră. Am achiziționat o mașină de vidanjat mică (cu o capacitate de 1 mc) și foarte joasă, potrivită pentru subsolurile clădirilor. Suntem, de asemenea, în procesul de a cumpăra și configura alte două mașini de vidanjat: una cu o capacitate de 1 mc și o înălțime maximă de 1,85m, și alta cu o capacitate mai mare (3 mc).

Activitățile pe care le desfășurăm în prezent sunt variate:

  • Desfundăm, curățăm și spălăm instalații interioare și exterioare de canalizare, conducte de apă pluvială, gașiere și rigole pentru diverse tipuri de clădiri: blocuri, case, subsoluri de blocuri, clădiri de birouri, restaurante, baruri, farmacii, bănci, piețe, complexe comerciale, etc.
  • Efectuăm curățarea și spălarea bazinelor de apă.
  • Gestionăm curățarea și întreținerea foselor și pompelor submersibile pentru fose septice.
  • Realizăm inspecții vizuale cu camera de video pentru conducte cu diametre între Dn 50mm și Dn 200mm, furnizând înregistrări video prin stick-uri USB sau prin e-mail.

vidanjare